Cana Ceramica – Cani de 350ml (11oz) tratate special pentru a se putea imprimata prin sublimare. Personalizare prin sublimare nu e compatibila cu masian de spalat vase sau cuptorul cu microunde. Fabricate din ceramica cu finisare mata, canile vin ambalate in cutii individuale de carton. Importat si distribuit de Green Print Industries (Soseaua Odaii nr 26-30 Otopeni, Judetul Ilfov, 075100).
Cana email – fabricata din otel alb emailat, rezistent la abraziune cu un volim de 360 ml se personalizaeaza prin sublimare si nu e compatibila cu masina de spalat vase sau cuptorul cu microunde.Importat si distribuit de Green Print Industries (Soseaua Odaii nr 26-30 Otopeni, Judetul Ilfov, 075100).
Tricouri bumbac 100% personalizate cu tehnica (direct-to-fiml). A se spala la 40 grade si a se calca pe verso. Importat si comercializat de Advance Advertising SRL (Tarnaveni, str. Victoriei, nr.25/O)
Soseta Craciun din pasla si blanita personalizata prin broderie computerizata/
Glob plastic cu pene personalizate cu Pvc. Importat si distribuit de ADVANCE ADVERTISING SRL (Tarnaveni, str. Victoriei, nr.25/O)
Glob plexiglas 2 mm – personalizat cu PVC. A nu se curata cu substrante chimice. Plexiglasul e un material casat si poate fisura. A nu se lasa la indemana copiilor.
Glob lemn cu print. Grosime material 4 mm. Peste printul de hartie s-au aplicat 3 straturi de lac. Contine aracet.
Aranjament din plante uscate pe placaj e lemn si lumanare din ceara. A nu se lasa la indemana copiilor, contine obiecte mici care pot fi inghitite.
Baloane latex: Copiii mai mici de 8 ani se pot inabusi cu baloanele neumflate sau deteriorate. Este necesara supravegherea de catre un adult. Nu lasati baloanele neumflate la dispozitia copiilor. Baloanele deteriorate trebuie aruncate imediat. Realizate din latex de cauciuc natural. Folositi o pompa pentru umflarea baloanelor! Umflarea baloanelor cu gura pot provoca rani la fata si ochi. A se feri de obiecte ascutite sau surse mari de caldura.
Baloane folie: A nu se lasa la indemana copiilor cu varsta de sub 8 ani decat in prezenta unul adult, pericol de sufocare. A nu se ingera. A se feri de obiecre ascutite sau surse mari de caldura. La temperaturi scazute baloanele se contracta si se dilat cand revin la caldura. Fuctuatiile mari de caldura pot cauza spargerea baloanelor.
Spargerea baloanelor produce un zgomot puternic si de scurta durata.
Heliu:Proprietati:
-este un gaz inert, incolor, inodor si insipid
-are cel mai scazut punct de topire si fierbere
-este al doilea element usor si al doilea in ceea ce priveste abundenta universului observabil
Obtinerea:
Industrial heliu este obtinut prin distilarea fractionala a gazului natural fiind prezent in aceasta intr-o concentratie de 7%. In natura este creat prin dezintegrarea radioactiva a unor elemente grele cum ar fi uraniul si toriul.
Utilizare:
Pentru ca este mai usor decat aerul si spre deosebire de hidorgen nu este inflamabil, heliu este folosit la umflarea baloanelor si a dirijabilelor.
A nu se inhala!!!!!
A respira heliu pur priveaza organismul de oxigen exact ca si atunci cand este tinuta respiratia. Daca o persoana nu mai respira, se sufoca si in cateva minute poate sa moara, datorita faptului ca organismul epuizeaza tot oxigenul din plamani si fluxul sanguin. Procesul este similar cu inhalarea de heliu. Cand acest gaz umple plamanii, elimina oxigenul. Cu fiecare inspiratie de heliu, tot mai mult oxigen este eliminat din corp. S-a observat ca dupa inhalarea de heliu nivelul de oxigen a scazut la un nivel ingrijorator in doar cateva secunde. Cateva din efectele secundare sunt enumerate in cele ce urmeaza.
• efectele usoare sunt reprezentate de dureri de cap, gat tumefiat, ameteala, greata si usoare probleme respiratorii
• majoritatea celor ce inhaleaza heliu o fac pentru a-si modifica vocea; aceasta poate cauza insa daune grave la nivelul laringelui, daca este inhalat prea mult. Vocile le putem auzi datorita vibratiilor corzilor vocale in contact cu aerul. Cand este inhalat heliu, vibratiile sunt mult mai rapide si drept rezultat pot aparea dureri in gat sau afectarea permanenta a vocii
• cum am mentionat si anterior, pericolul inhalarii de heliu este eliminarea oxigenului din organism. Daca se inhaleaza o cantitate prea mare, persoana va lesina si oxigenul se poate intoarce in plamani in cateva secunde. Daca este inhalat prea mult intr-o perioada scurta, poate provoca si moartea.
• inhalarea de heliu prea repede sau dintr-un recipient sub presiune poate crea bule de heliu in corp, care afecteaza plamanii si pot ajunge si la creier, provocand atacuri cerebrale